Turisticka-organizacija-opstine-mali-idjos

Vila Pipač - Feketić

vila pipac

Ljubiteljima prirode nudimo kamp koji se prostire na površini od 200m2, na kojoj može stati 40 šatora i 16 kamp prikolica. Ksmp je opremljen sanitarnim čvoromkoji ima WC kabine, tuš kabine, umivaonike. Poseduje besplatno korišćenja bežičnog interneta, struje i tople vode. Parkiralište za kampere je opremljeno priključima za struju. Parking je zatvorenog tipa , obezbeđen tokom cele noći.

Villa poseduje i restoran zatvorenog tipa (gosti prenoćišta). Prepoznatljiv po prijatnom ambijentu i tradicionalnoj domaćoj kuhinji, koja zadovoljava ukuse najzahtevnijih gostiju.Na našoj trpezi se mogu naći sledeći domaćo proizvodi: dimljena kobasica, slanina, čvarci, domaći sir, domaća bistra kokošija supa, organski pekmezi, kao i testo sa makom, gulaš pa čak i steik. Villa Pipacs pomenute proizvode samostalno proizvodi u svojoj bašti i farmi (prirodno i organski)a u nedostatku pomoć potražimo u lokalnim seoskim domaćinstvima.

Sala za konferencije je moderno opremljen prostor, koji podržava kapacitet do 50 mesta u zavisnosti od rasporeda stolica. Sala omogućava našim gostima da na potpuno profesionalnom nivou organizuju seminare, prezentacije, sastanke i druge događaje poput rodjendana i manjih ekskluzivnih venčanja. Pored korišćenog prostora, gostima je omogućeno besplatno korišćenja otvorenog bazena kao i teniskog terena. Sala je opremljena sa flip chart-om, besplatnim bežičnim internetom i projektorom.

Bazen jednako je za odrasle i decu leti nudi pravo osvežćenje. Dok za one romantične noćnim osvetljenjem unutar bazena, pruža pravu romantičnu atmosferu. Dimenzije: dubina: 1.5-2m dužina: 7m širina: 4m

Preko puta Vile Pipač nalazi se teniski teren čija je podloga šljaka. Naše osoblje kao i individualni trener nude podršku i rad za koji se profesionalno ili rekreativno bave tenisom, bilo da se radi o individualnim ili grupnim treninzima.
Vršimo upis dece u školicu tenisa koje se dodatno plaća, kako za početnike tako i za one mališane koji su već imali dodira sa ovim sportom.
Teren je osvetjen reklektorima što omogućava igru do 22h. Gosti vile imaju dvočasno besplatno korišćene terena sa dodatnom opremom koju preuzimaju na recepciji. Postoji i mogućnost individualnog i grupnog zakupa terena.

Kontakt:

Tel: 024/ 4 738 028

Mob: +381 63 8419 896

web: Vila Pipač